VÄLKOMNA HIT!

Idag har en kamrat i Taxklubben varit här med sin tax Lise och tränat motivation. Jag har inte sett denna tax spåra förut, men enligt matte så har Lise inte haft gnistan som hon tidigare haft. Nu gjorde jag ett spår som var ca 120 m och placerade ut köttbullebitar som blev belöningen när Lise spårade. Lise hade inte heller visat intresse för klöven i spårslutet.... men idag var det kul! Matte hade inte sett Lise så här glad vid tidigare spårning, Lise bar klöven så stolt till bilen.

Spår 2 var lite längre och här fick Lise söka upp spårstarten, och den hittade hon direkt och spårade nu med lite drag i linan. Här fanns det också köttbullebitar som belöning i spåret. När Lise kom till spårslutet ville hon spåra mer, så roligt att se Lise så motiverad. Men man ska sluta när det är som roligast. Lise kommer igen nästa söndag och tränar motivation,

Jag hade lagt ett spår till lilla HOLLY med två vinklar också och det gick jättebra. Letade i spårslutet efter klöven, HOLLY kände att den var i närheten och hittade den till sist. Vilken lycka!!

27. okt, 2013

0

Senaste kommentarer

01.09 | 14:38

Tyvärr har vi inga valpar planerade för hösten/våren. Pga coronaviruset!...

31.08 | 19:16

Hej, undrar om ni planerar någon valp kull? Mvh Angelica

14.07 | 21:10

Hej Veronika! Har inga valpar inplanerade under hösten/våren 21.

14.07 | 19:55

Planeras det några små godingar höst-20 el vår-21 Barnen blir stora o...